Tavintie 3 E, Halssila

Asunnon perustiedot

Asuinpinta-ala: 76 m ²

Tilat: 3h + k + kph + wc

Kuvaus: Tilava ja valoisa kerrostalokolmio Halssilassa. Jyväskylän keskustaan matkaa vain vajaa kolme kilometriä. Keittiössä erillinen ruokailutila, johon mahtuu isompikin ruokapöytä. Avara olohuone, höystetty isoilla ikkunoilla. Eteisen ja olohuoneen erottaa tunnelmallinen puoliseinä, joka on muurattu valkoisesta tiilestä. Käytävän varrella kaksi makuuhuonetta. Kodissa on erillinen wc, joka helpottaa aamuisin, jos asujia on useampia! Asunto sopii hyvin niin sijoitukseen kuin omaan käyttöönkin.

Kunto: Tyydyttävä

Keittiö: Jääkaappi/pakastin, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, kiinteät valot.

Kylpyhuone: Kph, erillinen wc, pesukoneliitäntä kph:ssa.

Kerros: 3/4

Rakennusvuosi: 1975

Rakennusmateriaali: Betoni, puu

Katto: Harjakatto (harja/tasa/pelti/huopa)

Säilytystilat: Ullakko/kellarikomero

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta: 87.600

Myyntihinta: 87.600 €

Neliöhinta: 1 152,63 € / m²

Yhtiövastike: 266 €/ kk (Hoitovastike 266 €/kk)

Vesimaksu: 30,00 € / hlö / kk

Muut maksut: Saunamaksu 10 €/ kk, Autotallivuokra 6 €/ kk, autopaikkavuokra kylmä 5€/ kk, lämpöpaikka 8 €/ kk

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi: Asunto Oy Ahotorppa

Isännöitsijän yhteystiedot: Simo Takkinen Jyväskylän kiinteistöpalvelu Oy

Taloyhtiöön kuuluu: Taloyhtiössä on sauna ja hissi

Muuta taloyhtiöstä: Yleiset tilat: pesutupa, säilytyskomerotilat, kerhohuone, askarteluhuone, ulkoiluvälinevarasto, väestonsuoja
Muuta: Yhtiöön kuuluu kolme kerrostaloa, kaksi rivitaloa ja talousrakennus. Yhteinen vesiliittymä As Oy Ahokartanon kanssa. Ylimääräinen yhtiövastikkeen kerääminen 2017 ja hallit. Valtuudet toisen ylim.hoitovastikkeen kerääm. v. 2017.

Tehdyt remontit: Ikkunat (2000), kaukolämpö (2001), lukostot (2006), kiinteistön kuntoarvio ja märkätilojen kartoitus (2008), parveke ja julkisivut (2010), kuntoarvio (2015), putkistojen kuntotutkimus (2015), Lvvis- järjestelmien hankesuunnittelu (2016), Lvvis-hankesuunnitelman hyväksyminen (maaliskuu 2017), tarkempi lista tehdyistä remonteista liitteenä välittäjällä.

Tulevat remontit: Lvis-hankesuunnittelu ja lvis-tekniset suunnitelmat, käyttövesiputkien uusiminen, yleisten tilojen+saunajaoston korjaus, rakennusten salaojien ja ulkoalueiden sade- ja hulevesijärjestelmien korjaaminen, vesikatteiden tarpeenmukainen kunnostaminen/pinnoittaminen, hissien uusiminen/modernisointi (2020-luvulla).

Ota yhteyttä!